Haber

Erzincan’da Denetimlerde 78 Şüpheli Yakalandı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince genel asayiş ve asayişin sağlanması amacıyla Mayıs ayında gerçekleştirilen kontrollerde çeşitli hatalardan aranan 78 zanlı yakalanırken, 544 kişi hakkında adli-idari süreç yürütüldü.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamayı, vatandaşlara güvenlik güçlerinin varlığını her an ve her yerde hissettirmeyi, bölgede görünür olmayı, suç işleme amacı güdenleri caydırmayı amaçlıyor. başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere aranan kişilerin yakalanması ve varsa hata delillerine el konulması. Mayıs ayında çeşitli kontroller ve uygulamalar gerçekleştirdik. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerce yapılan kontrollerde yapılan 20 bin 390 GBT’lık sorgulamada 78 aranan şahıs yakalandı. 12 kişi gruplar halinde gözaltına alınırken, 544 kişi hakkında idari işlem yapıldı. Kontrollerde 16 kaçak göçmen de yakalandı.

Diğer asayiş uygulamalarında ise 316 işyeri denetlendi. Yapılan inceleme ve aramalarda 2 kesici alet, 2 tabanca, 1 av tüfeği, 3 bin 400 paket kaçak sigara, 84 gram metamfetamin, 140 sentetik ilaç, 978 gram esrar ve 11 adet geçersiz evrak ele geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından denetim ve uygulamaların sürdürüleceği bildirildi. – ERZİNCAN

haber-yuksekova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu